Asuntokuvauslaitteistot nyt meiltä

Asuntokuvauslaitteistot nyt meiltä

Nyt meiltä valmiit testatut työkalut asunto- ja kiinteistökuvaamiseen. Palvelupakettimme sisältää kolme valmista laitepakettia, jotka soveltuvat monenlaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Valmiiksi tuotteistetut laitteistot on kentällä käytännössä testattuja ja toimivia ratkaisuja nykyaikaiseen kiinteistökuvaukseen.

Pelkät kuvat eivät enää riitä

Asiakkaat vaativat entistä enemmän ja laadukkaan digitaalisen sisällön varmistamiseksi työkalujen tulee olla helppokäyttöisiä, toimivia ja tarpeita vastaavia sekä tietysti budjettiin sopivia. Dynamix Oy:n oma maahantuonti, kuuden vuoden kokemus ja laaja valikoima mahdollistavat kustannustehokkaan toimintamallin niin asunnonvälittäjien omiin kuvaustarpeisiin kuin alan kuvausammattilaisten tarpeisiin.

Ilmakuvaus ja videotuotanto DJI tuotteille

Tarjoamme DJI ilmakuvauslaitteiden lisäksi DJI:n videotuotanto apuvälineitä kuten maailman kehittyneimmän Ronin-M kameravakaajan sekä Osmo X3 kameralla varustetun käsivakaajan osana palvelupakettejamme.

Dynamix Oy avannut uudet kotisivut

Dynamix Oy avannut uudet kotisivut

Tervetuloa uusille kotisivuille!

Olemme juuri avanneet Dynamix Oy:n uudet kotisivut ja tulemme lähipäivinä lisäämään uutta sisältöä ml. tärkeimpien tuotteiden esittelyn sekä palvelukuvauksia ja esimerkkejä laitteiden käyttömahdollisuuksista.

Dynamix Oy toimintaidea

Dynamix Oy on maahantuoja ja verkkokauppias, joka myy Videovaruste.fi ja Multicoptercenter.fi verkkokauppojen kautta maahantuomiaan tuotteita verkossa. Meillä ei ole myymälää, mutta jos olet kiinnostunut ammattiratkaisuista, ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää esittelymahdollisuuksista.

Tuotevalikoima

Edustamme mm. Kessler Crane, Zacuto, Genustech, Swotronix, Kamerar ja Glidecam tuotteita sekä ilmakuvauspuolella mm. DJI, Airborne, ImmersionRC ja Sky-Hero tuotteita lukuisten muiden lisäksi. Lisäksi olemme jo kymmenen vuotta maahantuoneet Racelogic VBOX GPS mittalaitteita auto- ja moottoriurheilupuolen tarpeisiin.

Asiakaslähtöinen tuotteistaminen

Olemme erikoistuneet eli käyttötarkoituksiin tarkoitettujen valmiiden ratkaisujen tuotteistamiseen käyttövalmiiksi toimiviksi ratkaisuiksi. Tuotteistamisen avulla sinä asiakkaana säästät aikaa ja rahaa ja saat käyttöösi heti toimivat, testatut työkalut - toimivuustakuulla.

Tuotteistuspaketteja löytyy ilma-, kiinteistö, lämpö- ja kartoituskuvauksiin niin ilmakuvausratkaisuista kuin perinteisestä video ja valokuvatuotannon välineistä.

Esimerkkejä tuotteistuksista

  • Phantom 3 aktiiviharrastajan ilmakuvauspaketit
  • Inspire 1 ja Inspire 1 PRO X5 ammattilaisten ilmakuvauspaketit
  • DroneXpert lämpökuvauskonseptin laiteratkaisut
  • Kiinteistökuvaajien työkalut

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Olemme toimittaneet vuodesta 2011 alkaen yli 50 erilaista ammatti ilmakuvausratkaisua sekä yli tuhat harrastaja ja aktiiviharrastaja multikopteria. Väitämme olevamme Suomen kokenein alan toimija. Tuotteistettujen ratkaisujen lisäksi, suunnittelemme asiakaskohtaisia laitteistoja vaativinkin tarpeisiin.

Älä tee turhia investointeja tai säästä väärässä paikassa

Edullisimman laitteiston ostaminen tulee usein huomattavasti kalliimmaksi. Tehdään yhdessä tarvekartoitus ja katsotaan mikä on juuri teille järkevin ratkaisu. Tarjoamme eri budjeteille sopivia ratkaisuja edullisesti ilman kompromissejä.

Ilmakuvauslaitteiston hankinta ammattilaiselta

Ilmakuvaaminen on nykyään arkipäivää monelle, mutta uusille asiasta kiinnostuneille asiakkaille alue voi olla vaikea ymmärtää ja siksi hankala valita kymmenistä erilaisista mahdollisuuksista. Meillä on aiheesta kokemusta jo vuodesta 2011, ollen yksi Suomen ensimmäisistä alan palvelutoimijoista ja ensimmäinen alaan erikoistunut maahantuoja. Tarjoamme aidosti oikeaan kokemukseen perustuen erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin ideaaliset ratkaisut.

Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse tehdä samoja virheitä mitä me tai muut olemme tehneet. Tiedämme mitä eri vaatimukset merkitsevät ja mikä on kustannustehokkain tapa toteuttaa ratkaisut.

Koulutus & Huolto

Tarjoamme asiakaskohtaista tai laitekohtaista koulutusta ryhmille. Aloitamme joulukuussa mm. Phantom 3 pilottikoulutukset, joka sisältää lakimääräysten läpikäynnin, laitteen teknisen koulutuksen sekä lentokoulutuksen. Voit myös ostaa laitteiston luovutuksen koulutuksen kera, jolloin saat henkilökohtaisen oppitunnin laitteiston toiminnasta kädestä pitäen.

Huollamme kaikki toimittamamme ilmakuvaukseen liittyvät tuotteet Suomessa omatoimisesti. Huoltotoiminta on keskittynyt DJI multikoptereihin sekä ammattilaitteistoihin, jotka olemme toimittaneet asiakkaille. Tarjoamme myös vuosipohjaista tuki- ja huoltosopimusta yritysasiakkaille.

Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta. Kerromme mielellämme lisää erilaisista tuote- ja ratkaisuvaihtoehdoista, asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti toteutettuna!

Dynamix Oy

Jan Lindberg
Yrittäjä
Puh. 040 - 5585 853
info @ dynamixtrade.fi