Nyt meiltä valmiit testatut työkalut asunto- ja kiinteistökuvaamiseen. Palvelupakettimme sisältää kolme valmista laitepakettia, jotka soveltuvat monenlaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Valmiiksi tuotteistetut laitteistot on kentällä käytännössä testattuja ja toimivia ratkaisuja nykyaikaiseen kiinteistökuvaukseen.

Pelkät kuvat eivät enää riitä

Asiakkaat vaativat entistä enemmän ja laadukkaan digitaalisen sisällön varmistamiseksi työkalujen tulee olla helppokäyttöisiä, toimivia ja tarpeita vastaavia sekä tietysti budjettiin sopivia. Dynamix Oy:n oma maahantuonti, kuuden vuoden kokemus ja laaja valikoima mahdollistavat kustannustehokkaan toimintamallin niin asunnonvälittäjien omiin kuvaustarpeisiin kuin alan kuvausammattilaisten tarpeisiin.

Ilmakuvaus ja videotuotanto DJI tuotteille

Tarjoamme DJI ilmakuvauslaitteiden lisäksi DJI:n videotuotanto apuvälineitä kuten maailman kehittyneimmän Ronin-M kameravakaajan sekä Osmo X3 kameralla varustetun käsivakaajan osana palvelupakettejamme.