Palvelut

Tarjoamme asunnonvälittäjille sekä asunto- ja kiinteistökuvaajille välineet ammattimaiseen kohdekuvaukseen sisältäen valo- ja videokamerat, ilmakuvauslaitteet, videovakaajat ja monenlaiset muut apuvälineet ja lisävarusteet. Laitteiden maahantuojana voimme tarjota kuvausjärjestelmät edullisilla hinnoilla suoraan loppukäyttäjille. Olemme tuotteistaneet valmiiksi erilaisia laitepaketteja, jotka soveltuvat aloittelijasta ammattilaiselle. Kaikki paketit on kentällä toimivaksi testattuja ja kauttamme voitte hankkia ne kätevästi vuokraleasing sopimuksella alkaen vain n. 100e / kuukausi.

Asunto- ja kiinteistökuvaus

Asuntokohteita markkinoidaan perinteisesti valokuvagallerilla, joka esittelee kohteen kuvagallerian avulla houkutellakseen potentiaalisia ostajia esittelyyn tai ottamaan yhteyttä välittäjään.

Valitettavasti edelleen näkee liian paljon huonolaatuisia tai virheellisen kuvan kohteesta antavia tuotoksia, jotka on tehty väärillä työkaluilla tai kokemattomuutta. Vaatimukset ovat kasvaneet viime vuosina merkittävästi, eikä pelkkä kuvagalleria tänä päivänä edusta mielestämme tapaa, jolla entisestään kiristyvässä kilpailutilanteessa laadukas asunnonvälittäjä voi erottua joukosta ja saada tehokkaasti toimeksiantoja. On siis aika siirtyä nykyaikaan ja miettiä miten digitaalista mediasisältöä voidaan tuottaa ja hyödyntää mahdollisimman kustannustehokkaasti osana kohteen markkinointi- ja myyntitoimenpiteitä. Hinnasta tai osaamisesta ei asia ole enää kiinni, tarjoamme työkalut tähän kaikille halukkaille ja aikaansa seuraaville asunnonvälittäjille edullisesti, kertaostona tai leasing sopimuksella.

Panosta laatuun ja toimivuuteen

Kallis ei aina ole parasta ja järjestelmäkameran omistajasta ei välttämättä tule asuntokuvaajaa hyvien välineiden takia. On siis tärkeää valita työkalut oikein, omiin tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi. Siksi Dynamix Oy on kehittänyt laitepaketteja, jotka mahdollistavat laadukkaiden asuntokuvien ja videoiden kuvaamisen, kustannustehokkaasti ilman merkittävää aikaisempaa kokemusta.

Oikeiden välineiden, ohjeiden ja tuen avulla, saat meiltä oikeanlaiset kuvaustyökalut edullisesti käyttöösi vuokra-leasing sopimuksella 24-60 kuukauden vuokrasopimuksella.