VBOX moottoriurheiluun

Racelogicin mittalaitteita on käytetty moottoriurheilussa jo yli kymmenen vuotta. Suomessa Racelogicin Performancebox, Driftbox, Vbox Mini ja Video VBOX käyttäjiä on toista sataa ja uuden edullisen vesitiiviin ja sisäisellä akulla varustetun Vbox Sportin myötä, käyttäjäkunta on laajentunut erityisesti kaksipyöräisten parissa, niin endurossa ja motorcrossissa sekä moottorikelkkailussa, mönkijöissä ja monessa muussa off-road lajissa.

Vbox harrastajamallisto soveltuu kaikenlaiseen ajoneuvon suorituskyvyn mittaamiseen, kierrosajoista kiihtyvyyksiin ja jarrutesteihin. Vbox mittalaitteet tarjoavat helpon ja ehdottomasti tarkan ja luotettavan tavan mitata ajoneuvon suorituskykyä kaikenlaisissa olosuhteissa.


VBOX SPORT - Vedenpitävä & Sisäänrakennettu akku

Vbox Sport on harrastajasarjan uusin tulokas. Sport on pienikokoinen, vesitiivis, sisäisellä akulla ja 20Hz näytteenottotaajuudella varustettu mittalaite, joka on omiaan erityisesti vaikeissa olosuhteissa ja off-road ympäristössä.


PERFORMANCEBOX - Kaikki samassa

Performancebox on kautta aikojen eniten myyty VBOX mittalaite, jossa on kaikki tarvittava samassa. Sisäinen näyttö ilmoittaa kierrosajat, suorituskykytestitulokset ja paljon muuta. Data tallentuu muistikortille ja on jälkeenpöin tarkasti analysoitavissa ilmaisella Circuit Tools ohjelmistolla. 10Hz näytteenottotaajuus riittää erinomaisesti monenlaiseen mittaukseen jopa ammattikäytössä.

 


Video VBOX lite & Pro

Video VBOX Lite on videolla varustettu täysiverinen mittalaite. Kahdella kameralla voidaan tallentaa päänäkymää esim. auton tuulilasista eteenpäin ja toisella kameralla vaikka kuvaa taaksepäin. Video Vboxin idea on siinä, että videokuvassa on erillinen mittaristotaso, johon laite kerää suorituskykydataa tallennuksen aikana.

 

Valmis heti toistettavissa oleva video näyttää päävideokuvan ja lisäkameran kuvan lisäksi mittaristossa aidot nopeudet, g-voimat, paikan radalla ja kymmeniä muita käyttäjän ohjelmoitavissa olevia asioita.


Racelogic julkistaa alkuvuodesta 2016 uuden Video HD 2 laitteiston, joka tarhoaa 1080p resoluution videokuvaa kahden kameran kautta. Uusi HD2 versio on 10Hz tiedonkeruulaite, joka yhdistää reaaliaikaisena videokuvaan suorituskykydataa. Videoon voidaan liittää haluttuja mittareita, logoja, tekstejä ja muuta tietoa kuten g-voimamittari tai reaaliaikainen ratakartta. Lisätietoja tulossa alkuvuodesta 2016.