RL-Group-Silver.png
VBOX001.png
Black-Oled-Display-VBOX-Motorsport.jpg
RL-Group-Silver.png

Racelogic


SCROLL DOWN

Racelogic


Racelogic

Racelogic on Englantilainen yritys, joka valmistaa korkeatasoisia elektronisia mittaus-, tallennus-, näyttö- ja analysointijärjestelmiä, joilla mitataan liikkuvien ajoneuvojen toimintoja. Yrityksen tunnetuin tuotemallisto VBOX, on jo lähes kymmenen vuotta ollut ajoneuvoteollisuuden standardi, jota käytetään kaikkialla maailmassa tuhansissa alan yrityksissä. Mm. GPS teknologiaan perustuvat mittalaitteet voivat mitata mm. nopeutta, paikkaa, etäisyyksiä, kiihtyvyyttä ja Video VBOX mallisarjan laitteissa voidaan lisäksi tallentaa videota. Racelogic tarjoaa myös moottoriurheiluharrastajille edullisia suorituskykymittalaitteita kuten Performancebox ja VBOX Sport.

VideoVBOXPro-with-OLED.gif

Referenssit Suomessa

Racelogic mittalaitteita on myyty Dynamix Oy:n toimesta jo tänä vuonna kymmenen vuotta Suomessa. Mittalaitteita käyttää Suomessa mm. seuraavat asiakkaat: A-Lehdet (Tuulilasi), Tekniikan Maailma, Nokian Renkaat, Test World, Test-Center, VTT, Yliopistot, Tekniset Korkeakoulut, Rolls-Royce Marine ja sadat alan harrastajat.

Referenssit Maailmalla

Maailmalla Racelogic on käytössä tuhansissa alan yrityksissä, auto-, moottoripyörä-, vene- ja moottoriurheilun saralla. Ohessa muutama referenssiyritys: BMW, Ford, Pirelli, Goodyear, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Honda, the US Army, JCB, and Bosch.


Kiinnostuitko?

Racelogicin tuotevalikoima on erittäin kattava ja tarjoaa ratkaisut monenlaiseen tarpeeseen harrastajasta ammattilaiseen. Jos haluat kuulla lisää Racelogic mittalaitteista, ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin keskustellaan lisää. Lisätietoja saat myös VBOX tuotesivuilta ja harrastajille sekä moottoriurheiluun tarkoitetut mittalaitteet löydät myös sivujemme kauppaosiosta.

VBOX001.png

VBOX ammattilaitteet


VBOX ammattilaitteet


VBOX Dataloggers

Racelogic VBOX dataloggereilla voidaan suorittaa monenlaisia ajoneuvotestauksia, yksinkertaisista suorituskykymittauksista, monimutkaisiin ADAS sovelluksiin. GPS mittaustaajuus on mallista riippuen 10, 20 tai 100Hz ja järjestelmiä voidaan rakentaa yhden, kahden tai kolmen antennin systeemeillä, jotka ovat ideaalisia ajoneuvodynaamiikka testauksiin. Erilaiset GPS ja RTK ratkaisut mahdollistavat tarkat paikkatiedot ja IMU eli Inertial Measurement Unitin avulla mittatuloksia voidaan entisestään tarkentaa.

VBOX GPS mittalaitteiden perusmalli on 10Hz mittaustaajuudella toimiva Performancebox, joka on helppokäyttöinen, mutta tarkka mittalaite yksinkertaisiin suorituskykytesteihin sekä erilaisiin moottoriurheilusovelluksiin kuten kierrosaikojen, kiihtyvyyden ja g-voimien mittaamiseen. Performancebox voitti ylivoimaisesti mm. Tekniikan Maailman mittalaitetestin huippuarvosanoin ja on alan käytetyin mittalaite sekä hyväksytty mm. Guinnesin ennätysorganisaatiossa virallisena mittalaitteena.

Varsinainen VBOX ammattimallisarja jatkuu SX sarjan mallistolla, joka tarjoaa jo vaativallekin testaajalle ominaisuuksia aina 100Hz VBOX sarjan lippulaivamalliin VOX 3i:n, joista löytyy yhden ja kahden antennin versiot, muodostaen mm. perustan ADAS sovelluksille.

VBOX mittalaitteita käytetään monenlaisiin käyttötarkoituksiin, ajoneuvo- ja veneteollisuudessa, avokaivostoiminnassa, moottoriurheilussa, ilmailussa sekä onnettomuustutkinnassa. Kaikki merkittävimmät ja suurimmat alan toimijat käyttävät VBOX mittalaitteita.


VBOX is a powerful GPS based data acquisition system used by almost every vehicle and tyre manufacturer in the world to measure speed, distance, acceleration and position. Accurate to a few centimetres, VBOX is used for performance assessment, brake and tyre testing, dynamic handling tests, ADAS validation and many other automotive applications.


VBOX Speed Sensors

VBOXin Speed Sensor mallisto tarjoaa tarkkuusmittasensoreita jo olemassa oleviin järjestelmiin. Speed Sensorit ovat yksittäisiä korkeatarkkuuksisia sensoreita, jotka voidaan liittää olemassa oleviin järjestelmiin CAN-, digitaalisella- tai analogisella liitännällä 5-100Hz näytteenottotaajuudella. Kaikki VBOX sarjan Speed Sensorit on valmistettu IP66 luokan billet alumiini suojauksella ja liitännät ovat Deutsch motor style tason liittimiä. Sensorit soveltuvat myös erinomaisesti niille, jotka hakevat tarkkoja nopeus-, paikka-, jarrutusmatka- ja kiihtyvyystietoja, ilman tarvetta datan tallentamiseen laitteeseen. Kaikki sensorit ovat yhteensopivia Racelogicin DGPS Base Stationin kanssa, jolla saavutetaan entisestään lisääntynyt paikkatarkkuus sekä dual-antenniratkaisujen kanssa, jotka mahdollistavat slip- ja pitch/roll mittauksen 100Hz asti.


Black-Oled-Display-VBOX-Motorsport.jpg

Moottoriurheiluun


Moottoriurheiluun


VBOX moottoriurheiluun

Racelogicin mittalaitteita on käytetty moottoriurheilussa jo yli kymmenen vuotta. Suomessa Racelogicin Performancebox, Driftbox, Vbox Mini ja Video VBOX käyttäjiä on toista sataa ja uuden edullisen vesitiiviin ja sisäisellä akulla varustetun Vbox Sportin myötä, käyttäjäkunta on laajentunut erityisesti kaksipyöräisten parissa, niin endurossa ja motorcrossissa sekä moottorikelkkailussa, mönkijöissä ja monessa muussa off-road lajissa.

Vbox harrastajamallisto soveltuu kaikenlaiseen ajoneuvon suorituskyvyn mittaamiseen, kierrosajoista kiihtyvyyksiin ja jarrutesteihin. Vbox mittalaitteet tarjoavat helpon ja ehdottomasti tarkan ja luotettavan tavan mitata ajoneuvon suorituskykyä kaikenlaisissa olosuhteissa.


VBOX SPORT - Vedenpitävä & Sisäänrakennettu akku

Vbox Sport on harrastajasarjan uusin tulokas. Sport on pienikokoinen, vesitiivis, sisäisellä akulla ja 20Hz näytteenottotaajuudella varustettu mittalaite, joka on omiaan erityisesti vaikeissa olosuhteissa ja off-road ympäristössä.


PERFORMANCEBOX - Kaikki samassa

Performancebox on kautta aikojen eniten myyty VBOX mittalaite, jossa on kaikki tarvittava samassa. Sisäinen näyttö ilmoittaa kierrosajat, suorituskykytestitulokset ja paljon muuta. Data tallentuu muistikortille ja on jälkeenpöin tarkasti analysoitavissa ilmaisella Circuit Tools ohjelmistolla. 10Hz näytteenottotaajuus riittää erinomaisesti monenlaiseen mittaukseen jopa ammattikäytössä.

 


Video VBOX lite & Pro

Video VBOX Lite on videolla varustettu täysiverinen mittalaite. Kahdella kameralla voidaan tallentaa päänäkymää esim. auton tuulilasista eteenpäin ja toisella kameralla vaikka kuvaa taaksepäin. Video Vboxin idea on siinä, että videokuvassa on erillinen mittaristotaso, johon laite kerää suorituskykydataa tallennuksen aikana.

 

Valmis heti toistettavissa oleva video näyttää päävideokuvan ja lisäkameran kuvan lisäksi mittaristossa aidot nopeudet, g-voimat, paikan radalla ja kymmeniä muita käyttäjän ohjelmoitavissa olevia asioita.


Racelogic julkistaa alkuvuodesta 2016 uuden Video HD 2 laitteiston, joka tarhoaa 1080p resoluution videokuvaa kahden kameran kautta. Uusi HD2 versio on 10Hz tiedonkeruulaite, joka yhdistää reaaliaikaisena videokuvaan suorituskykydataa. Videoon voidaan liittää haluttuja mittareita, logoja, tekstejä ja muuta tietoa kuten g-voimamittari tai reaaliaikainen ratakartta. Lisätietoja tulossa alkuvuodesta 2016.