Racelogic

Racelogic on Englantilainen yritys, joka valmistaa korkeatasoisia elektronisia mittaus-, tallennus-, näyttö- ja analysointijärjestelmiä, joilla mitataan liikkuvien ajoneuvojen toimintoja. Yrityksen tunnetuin tuotemallisto VBOX, on jo lähes kymmenen vuotta ollut ajoneuvoteollisuuden standardi, jota käytetään kaikkialla maailmassa tuhansissa alan yrityksissä. Mm. GPS teknologiaan perustuvat mittalaitteet voivat mitata mm. nopeutta, paikkaa, etäisyyksiä, kiihtyvyyttä ja Video VBOX mallisarjan laitteissa voidaan lisäksi tallentaa videota. Racelogic tarjoaa myös moottoriurheiluharrastajille edullisia suorituskykymittalaitteita kuten Performancebox ja VBOX Sport.

VideoVBOXPro-with-OLED.gif

Referenssit Suomessa

Racelogic mittalaitteita on myyty Dynamix Oy:n toimesta jo tänä vuonna kymmenen vuotta Suomessa. Mittalaitteita käyttää Suomessa mm. seuraavat asiakkaat: A-Lehdet (Tuulilasi), Tekniikan Maailma, Nokian Renkaat, Test World, Test-Center, VTT, Yliopistot, Tekniset Korkeakoulut, Rolls-Royce Marine ja sadat alan harrastajat.

Referenssit Maailmalla

Maailmalla Racelogic on käytössä tuhansissa alan yrityksissä, auto-, moottoripyörä-, vene- ja moottoriurheilun saralla. Ohessa muutama referenssiyritys: BMW, Ford, Pirelli, Goodyear, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Honda, the US Army, JCB, and Bosch.


Kiinnostuitko?

Racelogicin tuotevalikoima on erittäin kattava ja tarjoaa ratkaisut monenlaiseen tarpeeseen harrastajasta ammattilaiseen. Jos haluat kuulla lisää Racelogic mittalaitteista, ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin keskustellaan lisää. Lisätietoja saat myös VBOX tuotesivuilta ja harrastajille sekä moottoriurheiluun tarkoitetut mittalaitteet löydät myös sivujemme kauppaosiosta.