JOULUKUUN AJAN TARJOAMME OSMO KÄSIVAKAAJAN MUKANA LISÄAKUN KAUPANPÄÄLLE!


Tarjoamme valmiiksi testattuja ja tuotteistettuja työkaluja mm. kiinteistökuvaajille ja asunnonvälittäjien kohdekuvaustarpeisiin. Alla olevat työkalut sopivat kaikenlaisiin kuvauksiin ja mahdollistavat ammattimaisen kuvaustuloksen myös kokemattomamman kuvaajan käsissä. Maahantuomme kaikki laitteet itse, joten vastaamme suoraan niiden takuu-, varaosa- ja huoltotoimenpiteistä. Lisäksi olemme tuotteistaneet omat ohjeistukset kaikille laitteille, jotta sinun asiakkaani olisi mahdollisimman helppoa hyödyntää laitteita alusta asti tehokkaasti.

Haluamme tarjota toimivia laitteita ja laitekokonaisuuksia, jotka on testattu ja todettu toimiviksi. Markkinoilla on varmasti edullisempia vaihtoehtoja, mutta uskomme, että asiakkaana ymmärrät, että testattu, tuotteistettu ja toimivaksi todettu kokonaisuus ei koostu pelkästään laitteesta ja sen halvasta hinnasta, vaan kokonaisuudesta, joka tukee mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita tarjoamalla lisäarvoa kuten puhelintuen, yksityiskohtaiset suomenkieliset ohjeet ja opetusvideot sekä huolto- ja varaosapalvelun.


DJI Osmo - käsivakaaja 4K videokameralla

Viimeisen kuluneen kolmen vuoden aikana, erityisesti ilmakuvauskäytössä ns. harjattomiin moottoreihin perustuvat vakautusjärjestelmät ovat yleistyneet merkittävästi. Valitettavasti suuri osa laitteistoista ei oikeasti vastaa sitä kuvaa ja toimivuutta mitä niistä annetaan ymmärtää. Laitteet ovat monimutkaisia ja hankalia käyttää, vaativat toimiakseen monenlaisia esivalmisteluja ja toimivat epävarmasti.

large_p5.jpg

DJI Osmo on ensimmäinen oikeasti hienosti toimiva, laadukas ja kameran kanssa yhteen integroitu käsivakaaja, joka tarjoaa todella uskomattomat ominaisuudet edulliseen hintaan. Vai mitä sanotte seuraavasti ominaisuuksista ja hinnasta 799 € alv. 24%.

 • Kolmiakselinen vakautusjärjestelmä, joka toimii täysin automaattisesti
 • 4K video + 12Mp valokuvat sekä f2.8 valovoima ja 94 asteen laajakuvalinssi (kinovastaavuus 20mm) ilman GoPro tyyppisiä vääristymiä
 • Useita kuvaustiloja, joissa laitetta voidaan käyttää ylä-, ala-, sivu- ja taskulamppuasennoissa, käyttötottumuksen mukaan
 • Kameran pikakeskitys sormiliipaisinta kahdesti painamalla / toimii kaikissa kuvaustiloissa, jotka automaattisesti tunnistetaan
 • 360 asteen panoraamakuvaus automatiikka
 • TimeLapse ja HyperLapse kuvausautomatiikka (nopeutus- ja hidastuskuvaustekniikoita)
 • 120 Fps hidastus eli 4x normaali kuvausnopeutta hitaampi kuvantoisto FullHD 1080p resolutiiolla
 • Älypuhelimella tai tabletilla käytettävä DJI GO aplikaatio, joka ohjaa kameraa ja josta tehdään kameran asetusmuutokset
 • Etäkäyttömahdollisuus älypuhelimen kautta - jätä Osmo paikoilleen ja ohjaa sen kuvakulmaa ja asetuksia jopa 10m päästä

Todella helppokäyttöinen

Osmon käyttäminen on yksinkertaisesti - helppoa. Käsivakaajassa on älypuhelinta varten yleismallinen kiinnike, johon sopii maksimissaan iPhone 6 Plus kokoluokan Apple IOS tai Android käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin.

 • Liitä puhelin WiFillä Osmon langattomaan yhteyteen
 • Käynnistä DJI GO aplikaatio puhelimesta
 • Odota muutama sekunti ja näet kameran etsinkuvan älypuhelimen näytöllä reaaliaikaisena
 • Tee mahdolliset asetusmuutokset koskien kuva- tai videoresoluutiota
 • Ala kuvaamaan ammattimaista videota ja valokuvia

Ohjaus älypuhelimesta tai käsikahvan napeista

Kameran ja gimbaalin tärkeimpiä toimintoja ohjataan Osmon käsikahvan napeista. Napeista voi käynnistää videokuvauksen ja ottaa valokuvia. Lisäksi kahvassa on joystick, jolla kameran kulmaa voidaan ohjata 360 asteen liikkeellä vapaasti.

Näyttökuva 2015-12-03 kello 16.49.31.png

Etsitkö vielä laadukkaampaa lopputulosta?

Osmo käsivakaaja voidaan varustaa myös DJI:n uudella X5 tai X5R kameralla erillisen kiinnitysadapterin avulla. Uusi X5 kamera on ensimmäinen ilmakuvaukseen ja action kuvaustilanteisiin suunniteltu peilitön "järjestelmäkamera", joka käyttää yleistä MFT linssikiinnitystä mahdollistaen linssien vaihtamisen sekä täysin manuaalisen säädettävyyden. Korkean f1.7 valovoiman optiikka tallentaa uskomattomalla laadulla ja jos tämä ei vielä riitä, uusi X5R malli tallentaa RAW eli täysin pakkaamatonta videokuvaa Hollywood tasoisesti.

Monipuolinen lisävaruste valikoima

Osmon lisävarusteet tulevat myyntii jouluksi 2016. Varustevalikoimasta löytyy monenlaisia pidikkeitä, jolla Osmo voidaan liittää pyöräntankoon, autonikkunaan tai monenlaiseen muuhun paikkaan. Osmoon on myös mahdollista liittää ulkoinen mikrofoni, jolloin käytetetään lisävarusteena saatavaa yleiskiinnikettä. Etäohjausta varten Osmo voidaan sijoittaa jalustalle tai selfie kuvausta varten on saatavilla oma teleskooppikeppi.


DJI Osmo käsivakaaja 4K kameralla on todella helppokäyttöinen ja monipuolinen kuvausväline erityisesti kaikenlaiseen ammattimaiseen videokuvaukseen, jossa videokuvalta vaaditaan tasaista ammattimaista lopputulosta.

Mistä voin hankkia Osmo käsivakaajakameran?

Maahantuojana myymme kaikki tuotteet suoraan loppuasiakkaalle oman verkkokaupan Multicoptercenter.fi kautta. Voit ostaa helposti Osmon klikkaamalla oheista Osmo Verkkokaupassa nappia. Mikäli haluat lisätietoa laitteesta tai haluat testata laitetta itse, täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun viipymättä yhteydessä.


Nimi *
Nimi