VBOX Dataloggers

Racelogic VBOX dataloggereilla voidaan suorittaa monenlaisia ajoneuvotestauksia, yksinkertaisista suorituskykymittauksista, monimutkaisiin ADAS sovelluksiin. GPS mittaustaajuus on mallista riippuen 10, 20 tai 100Hz ja järjestelmiä voidaan rakentaa yhden, kahden tai kolmen antennin systeemeillä, jotka ovat ideaalisia ajoneuvodynaamiikka testauksiin. Erilaiset GPS ja RTK ratkaisut mahdollistavat tarkat paikkatiedot ja IMU eli Inertial Measurement Unitin avulla mittatuloksia voidaan entisestään tarkentaa.

VBOX GPS mittalaitteiden perusmalli on 10Hz mittaustaajuudella toimiva Performancebox, joka on helppokäyttöinen, mutta tarkka mittalaite yksinkertaisiin suorituskykytesteihin sekä erilaisiin moottoriurheilusovelluksiin kuten kierrosaikojen, kiihtyvyyden ja g-voimien mittaamiseen. Performancebox voitti ylivoimaisesti mm. Tekniikan Maailman mittalaitetestin huippuarvosanoin ja on alan käytetyin mittalaite sekä hyväksytty mm. Guinnesin ennätysorganisaatiossa virallisena mittalaitteena.

Varsinainen VBOX ammattimallisarja jatkuu SX sarjan mallistolla, joka tarjoaa jo vaativallekin testaajalle ominaisuuksia aina 100Hz VBOX sarjan lippulaivamalliin VOX 3i:n, joista löytyy yhden ja kahden antennin versiot, muodostaen mm. perustan ADAS sovelluksille.

VBOX mittalaitteita käytetään monenlaisiin käyttötarkoituksiin, ajoneuvo- ja veneteollisuudessa, avokaivostoiminnassa, moottoriurheilussa, ilmailussa sekä onnettomuustutkinnassa. Kaikki merkittävimmät ja suurimmat alan toimijat käyttävät VBOX mittalaitteita.


VBOX is a powerful GPS based data acquisition system used by almost every vehicle and tyre manufacturer in the world to measure speed, distance, acceleration and position. Accurate to a few centimetres, VBOX is used for performance assessment, brake and tyre testing, dynamic handling tests, ADAS validation and many other automotive applications.


VBOX Speed Sensors

VBOXin Speed Sensor mallisto tarjoaa tarkkuusmittasensoreita jo olemassa oleviin järjestelmiin. Speed Sensorit ovat yksittäisiä korkeatarkkuuksisia sensoreita, jotka voidaan liittää olemassa oleviin järjestelmiin CAN-, digitaalisella- tai analogisella liitännällä 5-100Hz näytteenottotaajuudella. Kaikki VBOX sarjan Speed Sensorit on valmistettu IP66 luokan billet alumiini suojauksella ja liitännät ovat Deutsch motor style tason liittimiä. Sensorit soveltuvat myös erinomaisesti niille, jotka hakevat tarkkoja nopeus-, paikka-, jarrutusmatka- ja kiihtyvyystietoja, ilman tarvetta datan tallentamiseen laitteeseen. Kaikki sensorit ovat yhteensopivia Racelogicin DGPS Base Stationin kanssa, jolla saavutetaan entisestään lisääntynyt paikkatarkkuus sekä dual-antenniratkaisujen kanssa, jotka mahdollistavat slip- ja pitch/roll mittauksen 100Hz asti.