Ilmakuvausta jo vuodesta 2011

Dynamix Oy on alan edelläkävijöitä Suomessa. Olemme rakentaneet ja suunnitelleet Suomalaisille ilmakuvaajille laadukkaita ja turvallisia laitteita jo vuodesta 2011. Kuluneiden vuosien aikana olemme toimittaneet yli 50 ammattikäyttöön tarkoitettua ilmakuvausratkaisua ja yli 1000 aktiiviharrastajalaitetta.

Perinteisen kaupallisen ilmakuvauksen lisäksi tarjoamme ratkaisuja teollisuuden erilaisiin tarpeisiin, lämpökameraratkaisuista kartoitukseen ja etsintätehtäviin sekä kiinteistökuvaukseen.

Edustamme Suomessa mm. DJI ja Airborne merkkejä.


Esimerkki Airbornen nopeasti käyttöönotettavasta KY-6 kartoitus ilmakuvausratkaisusta, jota voidaan käyttää DroneDeploy tai Pix4D kartoitusohjelmien kanssa.

Panosta oikeisiin asioihin

Ilmakuvaus on kehittynyt ja muuttunut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi. Isoimmat muutokset on koettu viimeisen 12 kuukauden aikana, jolloin DJI on julkistanut uusimmat kopterimallinsa Phantom 3:n ja Inspire 1 PRO. Laadukkaaseen ilmakuvaukseen ei enää tarvita monimutkaisia, käsityönä rakennettavia ja vaikeaksi hallinnoitavia laitteistoja.

Phantom 3 toi ensimmäisenä 4K tason integroidun kameran heti lentovalmiisiin edullisiin multikoptereihin ja uusi syksyllä 2015 julkistettu Inspire 1 PRO on maailman ensimmäinen ilmakuvauslaitteisto, jossa on nykyaikaisista peilittömistä järjestelmäkameroista tuttu tekniikka ml. vaihdettava, valovoimainen ja laadukas linssi sekä täysin manuaalisesti säädettävä kamera f1.7 valovoimalla.

Ilmakuvaus on muutakin kuin videota ja valokuvia

Ilmakuvaus tarjoaa paljon muitakin mahdollisuuksia kuin pelkästään videon tai valokuvien ottamisen. Vuoden 2015 aikana ovat erityisesti yleistyneet kartoituskuvaukset, joiden avulla pystytään kuvaamaan alueita multikopterilla ja tuottamaan päällekkäiskuvatekniikalla suuri resoluutioisia kuvamateriaaleja, joiden tarkkuus on jopa 2cm/pikseli. Yhdistämällä kuvat saadaan tarkkoja kartoituskuvia, joista voidaan mitata erilaisia asioita kuten pinta-aloja, tilavuuksia, kasvillisuutta ja etäisyyksiä. Kartoituskuvaus on mahdollista nyt vaivattomasti Multicoptercenterin tarjoamien valmiiden kartoitusratkaisujen avulla.

Olemme erikoistuneet valmiiksi testattujen, tuotteistettujen ja sovellusaluekohtaisten ilmakuvauslaitteiden toimituksiin. Eri sovelluksiin tarkoitetut ratkaisut sisältävät kaiken tarpeellisen, jotta ilmakuvaus olisi tehokasta, turvallista ja ammattimaista. Tarjoamme lentovalmiita ilmakuvausratkaisuja tuotteistettuna mm. seuraaville alueille:

  • TV- ja videotuotantoyhtiöt
  • Maanrakennus-, maanmittaus- ja kartoitus
  • Lämpökuvausratkaisut energia- ja viranomaissovelluksiin
  • Maatalouden kuvausratkaisut

  DroneXpert on Hollantilainen valmistaja, jonka tuoteratkaisuja edustamme Suomessa. DroneXpert tarjoaa DJI Phantom 3, Insipire 1 ja Matrice 100 malleihin pohjautuvia lämpökuvaus- ja ortokuvausratkaisuja toteuttuna huomattavasti perinteisiä ammattilaitteistoja edullisemmin.

DroneXpert on Hollantilainen valmistaja, jonka tuoteratkaisuja edustamme Suomessa. DroneXpert tarjoaa DJI Phantom 3, Insipire 1 ja Matrice 100 malleihin pohjautuvia lämpökuvaus- ja ortokuvausratkaisuja toteuttuna huomattavasti perinteisiä ammattilaitteistoja edullisemmin.